PIZZA MIA ESPRESSA WADDINXVEEN

PIZZA MIA ESPRESSA WADDINXVEEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 681 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Mia Espressa Waddinxveen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:32 Supppppper lekker!
26 mei 2022 om 9:47 Waarschijnlijk was het erg druk ivm finale Feyenoord en dat was ook aangegeven bij de bestelling. Zo’n oven kan maar zoveel pizza’s tegelijk aan, dus dan is het logisch dat het wat langer duurt. Medewerkers altijd vriendelijk en pizza’s smaakten top!
25 mei 2022 om 21:58 Bezorging duurde veel te lang. Eten was gemiddeld. Klantenservice om te huilen.
22 mei 2022 om 21:49 Altijd goed en lekker eten, en netjes op tijd
21 mei 2022 om 23:31 Normaal zijn de pizza's dampend heet als ze uit doos komen. Nu slecht lauw. We hadden twee bambini's, want weinig trek, met wat extra toppings. Zelfde prijs als bij een grote pizza maar halve hoeveelheid.
21 mei 2022 om 22:22 Amazing pizza!! Super tasty and delivered hot
21 mei 2022 om 20:13 Eten was erg lekker maar ik miste de parmezaanse kaas bij de pasta.
21 mei 2022 om 8:31 Snelle bezorging, pizza was heet en heel erg lekker. Én ook niet druipend in het vet, ook fijn.
19 mei 2022 om 9:50 Uitstekende pizza’s zoals we die van Piza Mia gewend zijn.
17 mei 2022 om 20:55 Heerlijk weer eens hete pizza’s
16 mei 2022 om 20:01 We vonden t eten een chemisch smaakje hebben
16 mei 2022 om 12:22 We moesten wel wat lang wachten op onze pizza’s die gelukkig wel zeer warm werden geleverd. Pizza’s waren goed van smaak.